Laat een prachtige foto maken
van je lieve viervoeter!

Wil je mooie foto's laten maken van je lieve viervoeter?

Altijd al eens een mooie en professionele foto van je huisdier willen laten maken? Het is mijn passie om het karakter en uitdrukking van honden vast te leggen. Ik kijk er naar uit om een onvergetelijke foto te mogen maken van jouw lieve viervoeter! 

  • Al vanaf 65,-
  • Leuk als cadeau
  • Een mooie herinnering
  • Ook te laten bedrukken op bijv t'shirts, kussens, posters, etc. 

Neem vrijblijvend contact op.

Versturen

Uitdrukkingen en karakter vastleggen!

Fotografie betekent voor mij beslissende momenten zien en deze vastleggen op een foto. Door een foto te maken heb ik de mogelijkheid om de kern van een scene en het karakter van een hond vast te leggen. Uitdrukkingen en karakter vastleggen op een foto, dat is wat ik wil. Een dierbare herinnering van je huisdier op foto. Gewoon zoals je huisdier is. Dan is voor mij een fotoshoot gelukt! Fotografie betekent voor mij dus niet alleen vakmanschap of techniek, maar het is een combinatie van kunst en gevoel. Ik geniet elke dag weer van mijn werk en de mooie resultaten!

Over Kerstin

Mijn naam is Kerstin, 31 jaar oud en ik woon samen met mijn man en mijn 3 honden in Barendrecht. Ik ben geboren in Duitsland en in 2015 ben ik voor de liefde verhuisd naar het mooie Nederland. Al jaren ligt mijn hart bij de fotografie. In 2010 kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera om mijn hobby wat te professionaliseren en mooiere foto’s van mijn honden te kunnen maken. Hier kreeg ik zo’n enorme boost van dat ik op een gegeven moment besloten heb om hier mijn werk van te maken. In 2017 en 2018 heb ik cursussen en workshops gevolgd, geheel gericht op honden- en dierenfotografie. Dit wil ik blijven doen om uw huisdier nóg mooier op de foto te zetten!